Vill du flytta invändiga fiberdosan? – Vi hjälper dig.

Nu när vi börjar få fiberdoserna installerade i husen är det säkert några som vill flytta den invändiga dosan en bit in i huset. Vi kan hjälpa dig med detta.

Vi tar 350:-/inklusive moms per timme att flytta dosan plus materialet för ny fiber patch kabel av rätt sort och en snygg list att lägga kabeln i.
Om du kan nyttja RUT så kan vi dra 50% av arbetskostnaden.

Räkna med ca 150-200:-/m för att förlänga kabeln med, Upp till 15m.

Bildresultat för fiberdosa

Kontakta oss på 070-5714210 eller till info@evolver.nu för att boka in ett besök av oss.

Razwan hjälper dig

Razwan Ungureanu kom till Sverige sommaren 2016 från Rumänien där han jobbat som programmerare och program testare hos spelföretaget UbiSoft, Han och hans flickvän Alina hade tröttnat på byråkratin och styret i det landet och tittade ut i världen för att kunna finna en plats att bo och trivas på. Då gick de in på en hemsida som heter workaway där man som volontär kan åka till ett annat land. Där fann de vår gård och blev förälskad i vår natur, De tog sitt pick och pack och kom till Trappnäs. Jobbade som volontärer i ett halvår och då bestämde de sig att här vill de stanna. Så de letade och fann ett litet hus i Höla som de köpte för sina sparade pengar. Alina fann jobb väldigt snart på bemanningsenheten i Åre och Razwan började hjälpa till hos Per-Arne på bilverkstaden.

Nu kan Razwan hjälpa dig med det du behöver hjälp med på datorsidan med mig Jonas som hans mentor. Så om du har något som behöver fixas så kontakta oss, Vi kan hjälpa dig.

Nu startar vi igen..

Nu startar jag upp min it-verksamhet igen, många kanske kommer ihåg min datorbutik på ringvägen i Östersund i slutet av 90-talet där jag krängde datorer. För att vara ärlig så var det roligt men det gick lite sisådär. Jag själv blev ganska rejält skuldsatt och för att få in pengar så började jag dela ut tidningar och tjänade bra då jag jobbade hårt. Sedan flyttade jag till Uppsala och började dra vagnar på Arlanda ett tag innan jag blev anställd på Livets Ord som datasupport. På den tiden hade de ca 200 anställda framförallt i skolorna där det gick nästan 1500 elever. Jag arbetade där några år innan jag gick vidare till Crossnet AB i Stockholm där jag fortfarande är anställd. Där har jag byggt upp nästan alla de tjänster som de levererar och även supporterar deras största kunder. Crossnet supporterar ungefär 10-15.000 användare och ca 1500 företag med it tjänster. Jag hanterar idag driften och de tyngsta ärendena där.

2012 lämnade vi vår lägenhet i Stockholm och flyttade hem till Trappnäs igen. Där startade vi bloggen ”Min Bygd Mitt Ansvar” och en följd av detta startade vi även Trappnäs gård AB där vi odlar grönsaker på både friland och i växthus till försäljning. På Trappnäs Gård AB har vi ganska många Volontärer som kommer och en av dem är Razwan från Rumänien som har jobbat som programmerare och testare på spelföretaget UbiSoft.

Genom Evolver kommer jag nu att erbjuda dig Razwans tjänster med mig i bakgrunden. Så om du behöver hjälp med något hör av dig så kommer vi och räddar dig.