Razwan hjälper dig

Razwan Ungureanu kom till Sverige sommaren 2016 från Rumänien där han jobbat som programmerare och program testare hos spelföretaget UbiSoft, Han och hans flickvän Alina hade tröttnat på byråkratin och styret i det landet och tittade ut i världen för att kunna finna en plats att bo och trivas på. Då gick de in på en hemsida som heter workaway där man som volontär kan åka till ett annat land. Där fann de vår gård och blev förälskad i vår natur, De tog sitt pick och pack och kom till Trappnäs. Jobbade som volontärer i ett halvår och då bestämde de sig att här vill de stanna. Så de letade och fann ett litet hus i Höla som de köpte för sina sparade pengar. Alina fann jobb väldigt snart på bemanningsenheten i Åre och Razwan började hjälpa till hos Per-Arne på bilverkstaden.

Nu kan Razwan hjälpa dig med det du behöver hjälp med på datorsidan med mig Jonas som hans mentor. Så om du har något som behöver fixas så kontakta oss, Vi kan hjälpa dig.

Ett svar på ”Razwan hjälper dig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.