Nu startar vi igen..

Nu startar jag upp min it-verksamhet igen, många kanske kommer ihåg min datorbutik på ringvägen i Östersund i slutet av 90-talet där jag krängde datorer. För att vara ärlig så var det roligt men det gick lite sisådär. Jag själv blev ganska rejält skuldsatt och för att få in pengar så började jag dela ut tidningar och tjänade bra då jag jobbade hårt. Sedan flyttade jag till Uppsala och började dra vagnar på Arlanda ett tag innan jag blev anställd på Livets Ord som datasupport. På den tiden hade de ca 200 anställda framförallt i skolorna där det gick nästan 1500 elever. Jag arbetade där några år innan jag gick vidare till Crossnet AB i Stockholm där jag fortfarande är anställd. Där har jag byggt upp nästan alla de tjänster som de levererar och även supporterar deras största kunder. Crossnet supporterar ungefär 10-15.000 användare och ca 1500 företag med it tjänster. Jag hanterar idag driften och de tyngsta ärendena där.

2012 lämnade vi vår lägenhet i Stockholm och flyttade hem till Trappnäs igen. Där startade vi bloggen ”Min Bygd Mitt Ansvar” och en följd av detta startade vi även Trappnäs gård AB där vi odlar grönsaker på både friland och i växthus till försäljning. På Trappnäs Gård AB har vi ganska många Volontärer som kommer och en av dem är Razwan från Rumänien som har jobbat som programmerare och testare på spelföretaget UbiSoft.

Genom Evolver kommer jag nu att erbjuda dig Razwans tjänster med mig i bakgrunden. Så om du behöver hjälp med något hör av dig så kommer vi och räddar dig.

Ett svar på ”Nu startar vi igen..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.